over ons

Mooidus is een initiatief van Barbara Mounier. Samen met een groeiende groep vrouwen blogt zij over het drukke leven van veertigers, die alle ballen in de lucht houden.

Barbara (40) werkt op het gebied van media, cultuur en talen. Zij is partner bij Netwerkbouwers en helpt bedrijven en zzp’ers bij hun social media management en online communicatie. www.netwerkbouwers.nl Bovendien schrijft Barbara teksten, onder andere in ‘makkelijke taal’ en geeft ze trainingen op maat.  www.barbaramounier.com Uiterlijke kenmerken: lachrimpels en eigenzinnig haar. Wordt fanatiek bij: Trivial Persuit (editie 1985), uitslapen, Amerikaanse series, zeilen, Duitsland. Wil graag meer weten over: doe-het-zelven, kleuters, work-life balance.

Vragen over samenwerking? Mail barbara@mooidus.nl

Barbara Mounier

Barbara Mounier

mooidus blogteam

Els (46)  heeft een communicatieadviesbureau: www.what-else.nl. Haar levensgezel is net als zij ondernemer en is partner bij een advocatenkantoor. Samen hebben ze drie jongens van 14, 7 en 4 jaar. De oudste woont in Frankrijk, de jongsten bij hen thuis. Ze probeert binnen dit mannenhuishouden iedereen tot zijn recht te laten komen. Dat loopt weleens mis, maar ach, dat hoort er nu eenmaal bij. Els is een denker en een doener tegelijk. Een creatief beestje, maar ook een analyticus. Dat maakt haar leven soms net iets té…

Els Veltkamp

Els Veltkamp

Jacqueline (41) heeft twee grote passies: communicatie en creëren. Haar missie is het maken van beelden die raken. Beelden die passen of wringen, die amuseren of confronteren. En daarom heeft ze niet één, maar twee beroepen: Jaqc werkt als interieurstylist bij een grote ontwerpstudio én als theatermaker. Door haar achtergrond van kunstacademie, een drama opleiding én een passie voor wonen en design zoekt ze steeds de afstemming met haar doelgroep. In het theater is dat jong en oud, amateur en professional. En in de interieur studio gaat het om individuele woonwensen én om mega klussen voor bedrijven. Ook thuis is het druk: samen met haar man (illustrator) en dochters (super nieuwsgierig) zorgt ze voor twee zwarte katten en een lieve hondendame.

Jacqueline Sterk

Jacqueline Sterk

Ginny (37) is Personal Trainer en mede-eigenaar van www.mamastralendfit.nl, een website die drukke moeders helpt om één balletje voor zichzelf in de lucht te houden, namelijk het ‘sportballetje’. Op haar site deelt ze haar kennis en ervaring op het gebied van beweging, voeding en gezondheid. Maar het blijft niet bij enkel informatie; de site nodigt uit om zelf actief aan de slag te gaan door middel van maandelijkse “Challenges” en online fitnessprogramma’s. Voor mooidus schrijft Ginny over gezondheid in de breedste zin van het woord en wie weet daagt ze je een keer uit voor één van haar Challenges…

foto Ginny

Ginny Mulders

Kim (37) is de oprichtster van Bdifferent. www.bdifferent.org Na haar internationale modellencarrière geeft zij al 10 jaar catwalk trainingen aan beginnende en doorgewinterde modellen. Daarnaast werkt Kim als Art & Catwalk director voor fashion shows in binnen- en buitenland, onder andere van Iris van Herpen, Spijkers&Spijkers, en Diesel. Voor mooidus schrijft Kim over mode en lichaamsbeeld. Daarnaast deelt zij wekelijks een voedingstip van haar Bdifferent-collega Michelle den Hollander www.cwcmichelle.com.

Kim Vos

Kim Vos

Natalja (45) werkte na haar studie Spaanse taal- en letterkunde een aantal hectische jaren in de IT en in de wijnbranche (over combinaties gesproken). Nu heeft ze een iets rustigere kantoorbaan. Evengoed is ze behoorlijk druk met het opvoeden van twee nog jonge kinderen  en een freelance werkende journalist als partner. Haar constante interesses zijn geschiedenis en alles wat met het goede leven te maken heeft, zoals lekker eten en wijn. Maar daarnaast kunnen ook time management-tactieken en slimme huishoudoplossingen op haar warme belangstelling rekenen.

Natalja Eggen

Natalja Eggen

Natasja combineert haar werk voor haar eigen consultancy bedrijf met haar grote passies, koken en reizen. Als consultant helpt ze zelfstandigen en bedrijven om structuur in hun administratie en organisatie aan te brengen. Met haar cateringbedrijf verrast ze mensen met gerechten, waarbij gezond én lekker wedijveren om de eerste plaats. Ze reist graag om inspiratie op te doen voor haar gerechten – altijd op zoek naar bijzondere locaties en restaurants. Een reis naar Portugal leverde de inspiratie voor de naam van haar onderneming, Ciente (www.ciente.nl). Natasja’s man deelt haar passies en met 2 volwassen zoons hebben ze nu de vrijheid om samen vaker te reizen en uit eten te gaan.

Natasja Verwoerd

Natasja Verwoerd

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>